Friday, February 3, 2017

Saya Pengedar SHAKLEE Senawang

Salam mahabbah..


Apa itu SHAKLEE?...Mula-mula, aku agak skeptikal dengan supplemen dalam Shaklee tanpa aku mengetahui produk ini sudah bertahan lama di pasaran.Pada benak fikiranku, sesuatu produk jika ada masalah, ianya takkan bertahan lama dalam pasaran seperti Shaklee.

Pada mulanya, aku diperkenalkan dengan produk ini secara mendalam oleh Cik Ku Norhidayah, housemate aku semasa mengikuti praktikal SL1M di Bangi tahun lepas.Yang bagusnya sebab aku memang nampak perubahan pada Dayah ni selepas consume Shaklee.Dayah ni kulit mukanya dulu macam aku juga,agak kusam dan mudah terbakar apabila terkena panas.Aku pun mula consume vitamin E dan kemudian vitamin C bagi membaiki kulit wajah ku.

Jenis aku ni malas la ya amat nak pakai krim krim bagai.Tu yang aku telan je.Dayah juga menceritakan selain fungsi vitamin yang aku makan untuk kecantikan, ia nya juga untuk kesihatan tubuh badan kita.Dayah memang betul-betul consult cara makan yang betul.Kesan Shaklee memang lambat tetapi insyaAllah selamat.Biasanya pengedar Shaklee yang aku jumpa sebelum ni hanya promosi sekadar untuk menjual tanpa betul-betul menceritakan khasiat yang pelanggan boleh dapat.

Keluarga aku juga memuji ada perubahan tona kulit yang lebih sekata padaku.Vitamin C juga bagus untuk imuniti tubuh badan aku yang berulang-alik kerja hanya dengan motosikal.Maka, setelah aku mengalami sendiri kesan positif ini, aku mengambil keputusan untuk menjadi ahli dan pengedar Shaklee.

Jika anda ada masalah kesihatan atau ingin mencegah dari awal, boleh pm/wasap saya di talian 014-5238536(Wahidah). InsyaAllah,saya akan bantu atasi masalah anda dan akan membantu anda mengalami perubahan positif seperti saya.


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...